Michael Jackson, într-un nou scandal. Un cântăreţ susţine că este fiul Megastarului

Cântăreţul Brandon Howard, în vârstă de 31 de ani, susţine de mai mult timp că este fiul lui Michael Jackson. El a acceptat să facă un test ADN, iar rezultatele acestuia au fost publicate de curând pe un site american.

08 mart. 2014, 18:45
Michael Jackson, într-un nou scandal. Un cântăreţ susţine că este fiul Megastarului

Potrivit TMZ, testul ADN arată o compatibilitate de 99,9% între ADN-ul lui Brandon Howard şi cel al lui Michael Jackson. Rezultatele testului ar fi fost obţinute de Alki David, proprietarul site-ului FilmOn.com, care afirmă că a cumpărat un mulaj dentar al megastarului de la un stomatolog din Beverly Hills, în cadrul unei licitaţii.

Brandon Howard este fiul lui Miki Howard, o cântăreaţă de gospel care l-a avut ca agent pe Joe Jackson, tatăl lui Michael, în anii 1980. Miki ar fi avut o relaţie cu megastarul, cu puţin înainte să se nască Brandon. Alte zvonuri spun că tatăl lui Michael Jackson, Joe, ar fi adevăratul tată al lui Brandon.

Între timp, TMZ a reuşit să afle că laboratorul care ar fi testat ADN-ul celor doi nu a găsit urme de ADN pe mulajul dentar al lui Michael Jackson.

Managerul laboratorului DNA Truth 4 U a declarat pentru TMZ că luna trecută, oamenii lui Alki David au dus mulajul dentar acolo, împreună cu o sticlă de apă, un prosop negru şi chiştocuri de ţigară pentru a fi testate. Aceştia ar fi spus laboratorului că celelalte obiecte conţineau ADN-ul lui Jermaine şi Tito Jackson.

Raportul laboratorului, obţinut de TMZ, arată că mulajul dentar, care i-ar aparţine „tatălui”, nu conţine urme de ADN, aşa că testul nu a putut fi efectuat. Singurul obiect care avea urme de ADN era prosopul negru, iar testele nu au arătat nicio legătură cu Brandon Howard. Alki David s-ar fi îndreptat, însă, spre un alt laborator de testare din Irlanda.