Michael Schumacher a fost externat. Anunţ de ultimă oră al familiei

Familia lui Michael Schumacher a anunțat că fostul pilot s-a angajat într-o 'fază de neuro-reabilitare'', care poate dura între trei luni și doi ani. 

09 sept. 2014, 16:15
Michael Schumacher a fost externat. Anunţ de ultimă oră al familiei

”Reabilitarea lui Michael va continua de acum acasă, se arată în comunicat. În cursul ultimelor săptămâni și luni, el a făcut progrese în raport cu gravitatea accidentării sale, însă un drum lung și dur se află în fața lui”.

Victima unui accident de schi pe 29 decembrie anul trecut, la Meribel, septuplul campion mondial a intrat în comă și a fost spitalizat la Grenoble. Scos din comă la începutul lunii iunie, el a fost transferat la Lausanne pe 18 iunie. În unitatea de neuro-reeducare acută de la CHUV, el s-a angajat într-o ‘fază de neuro-reabilitare”, care poate dura între trei luni și doi ani. Fază pe care o va urma deci acasă la el, la Gland, pe malul lacului Leman, la circa 40 km de spitalul din Lausanne.

În comunicat, familia sa precizează că ”a trage concluzia că, începând cu această etapă, starea lui de sănătate ar fi puternic schimbată ar fi ceva fals”.

Michael Schumacher, EXTERNAT după 254 de zile de SPITALIZARE