Michael Schumacher, lovit de un ghinion teribil. Vezi cauza accidentului de schi

Noi detalii au ieşit la iveală cu privire la accidentul lui Michael Schumacher, pe pârtia de schi de la Meribel. Pilotul ar fi ajuns în zona unde s-a petrecut tragedia pentru a-şi ajuta un prieten, care căzuse.

01 ian. 2014, 08:20
Michael Schumacher, lovit de un ghinion teribil. Vezi cauza accidentului de schi

Starea lui Michael Schumacher s-a îmbunătăţit uşor după cea de-a doua operaţie pe creier, însă medicii rămân în continuare rezervaţi în privinţa evoluţiei stării sale, pe care o consideră în continuare ca fiind gravă. Pe de altă parte, noi detalii au ieşit la iveală cu privire la ccidentul căruia i-a căzut victimă.

Vezi şi FOTO: AICI s-a zdrobit MICHAEL SCHUMACHER de stânci

Un prieten al acestuia a căzut, iar Michael s-a dus să-l ajute să se ridice. El a continuat apoi să schieze şi când a ajuns în zona dintre cele două pârtii, care nu era amenajată, el s-a lovit probabil de o stâncă pe care nu ar fi văzut-o.

Sabine Kehm, purtătorul de cuvânt al lui Schumacher a declarat că „nu viteza a fost de vină pentru accident, ci ghinionul„, confirmând că tragedia s-a petrecut după ce Schumi a mers să ajute un prieten care căzuse în zăpadă.

Vezi şi VIDEO: PRIMELE IMAGINI cu accidentul lui MICHAEL SCHUMACHER, filmate de un amator

De asemenea, Odată cu primele imagini de la locul nefericitului eveniment, au ieşit la iveală detalii de-a dreptul şocante. Casca s-a rupt în două bucăţi la impactul cu stânca şi era plină de sânge. Martorul care a filmat aceste imagini susţine că elicopterul a ajuns în 5 minute la locul tragediei.

Citeşte şi Un jurnalist deghizat în preot a încercat să intre în camera de spital a lui Schumacher