Decizie RADICALĂ luată de soţia lui MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER. Decizie radicala luata de familia lui MICHAEL SCHUMACHER: fostul pilot de Formula 1 va parasi spitalul din Geneva si va urma recuperarea la domiciliu. MICHAEL SCHUMACHER a fost mutat recent de la Grenoble la Geneva, tocmai pentru a fi mai aproape de familie. MICHAEL SCHUMACHER.

02 iul. 2014, 16:55
Decizie RADICALĂ luată de soţia lui MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER. Corinna, sotia lui MICHAEL SCHUMACHER, a amenajat un adevarat salon de spital in vila pe care familia o detine in localitatea elvetiana Gland, anunta revista Bunte, citata de ziare.com. Desi nu este o masura obisnuita, un reputat medic german sustine ca aceasta intentie a sotiei lui MICHAEL SCHUMACHER este perfect realizabila.

„In cazul in care exista fonduri pentru a construi acasa propriul salon de reabilitare, cu sala de gimnastica, medici si terapeuti, atunci cu siguranta este posibil ca MICHAEL SCHUMACHER sa fie tratat in afara spitalului”, a declarat doctorul Peter Vajkoczy, directorul clinicii de neurochirurgie Charite, din Berlin.

Bunte mai scrie ca si tatal lui MICHAEL SCHUMACHER insista pentru externarea fiului sau din spital si tratarea acestuia acasa.

MICHAEL SCHUMACHER s-a aflat in coma aproape jumatate de an dupa accidentul de schi suferit la sfarsitul lunii decembrie in Franta. MICHAEL SCHUMACHER.