Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al FAMILIEI despre MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER. Familia lui MICHAEL SCHUMACHER a transmis, dupa luni de tacere, un mesaj cu ocazia relansarii site-ului oficial al fostului mare campion din Formula 1.

13 nov. 2014, 11:59
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al FAMILIEI despre MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER. In acest moment, MICHAEL SCHUMACHER este in recuperare dupa groaznicul accident suferit la schi, iar familia sa se declara in continuare optimista.

„Inca primim zilnic urarile voastre si suntem uimiti de nivelul de simpatie pentru Michael. Nu putem decat sa va multumim din nou si din nou pentru ca ne sunteti alaturi. Ramanem optimisti si speram in ceea ce e mai bine pentru Michael. Suportul vostru ne ajuta sa continuam sa il sprijim in aceasta lupta”, este mesajul transmis de familia lui MICHAEL SCHUMACHER.

Conform agentului sau, MICHAEL SCHUMACHER s-a trezit din coma la inceputul verii si in prezent se recupereaza intr-un salon amenajat special la casa sa din Elvetia. Pe de alta parte, multi specialisti se indoiesc ca MICHAEL SCHUMACHER s-a trezit din coma si spun ca sansele sale de a-si reveni sunt infime.