Michael Schumacher, la PATRU ANI de la ACCIDENT. Ultimele detalii despre starea fostului campion mondial de FORMULA 1

Vineri, 29 decembrie, se împlinesc patru ani de la accidentul în care a fost implicat multiplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher.

27 dec. 2017, 17:40
Michael Schumacher, la PATRU ANI de la ACCIDENT. Ultimele detalii despre starea fostului campion mondial de FORMULA 1

Michael Schumacher se afla in locuinta sa din Lake Geneva (Elvetia), ajutat de o adevarata armata de medici. Din informatiile neoficiale publicate in presa germana, Michael Schumacher poate respira singur si isi misca mana, dar nu poate merge si nici nu poate comunica.

Fiica lui Michael Schumacher, MESAJ emoţionant pe contul său de Instagram: Continuă să lupţi!

Michael Schumacher continua sa lupte pentru a se recupera, iar familia fostului sportiv spera intr-o vindecare macar partiala. Totul se face insa intr-o discretie totala, deoarece familia lui Michael Schumacher a decis sa nu mai ofere nici o informatie despre starea de sanatate.

„Facem asta pentru ca este o chestiune privata”, a explicat Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, potrivit The Sun.

Ultimul anunt oficial despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher a fost facut in urma cu un an, de avocatul fostului campion mondial, care a negat ca acesta poate merge din nou, asa cum a sustinut un ziar german. Fanii multiplului campion au fost insa deranjati de faptul ca nu mai stiu ce sa creada despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher , iar unii dintre ei au criticat familia.