Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER. „Este fabulos!”

MICHAEL SCHUMACHER. Fostul pilot Jean Alesi, fost pilot de Formula 1 şi unul dintre apropiaţii lui MICHAEL SCHUMACHER, a oferit ultimele amănunte despre starea de sănătate a germanului. MICHAEL SCHUMACHER este din ce în ce mai bine şi răspunde la anumiţi stimuli.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 09:57
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER. „Este fabulos!”

MICHAEL SCHUMACHER. Jean Alesi spune ca l-a gasit transformat in bine pe MICHAEL SCHUMACHE, astfel ca intreaga familie a fostului campion mondial este mult mai optimista.

„Am fost si l-am vizitat pe MICHAEL SCHUMACHER. Am realizat ca ceva a inceput sa se schimbe in bine. In primul rand, MICHAEL SCHUMACHER raspundea doar cand era piscat, spre exemplu. Dar asta poate fi o reactie inconstienta a corpului. Am simtit o usurare din partea familiei, o bucurie fata de modul in care lucrurile evolueaza. E fabulos, chiar daca drumul este inca lung”, a declarat Jean Alesi, citat de ziare.com.

Veşti EXTRAORDINARE despre MICHAEL SCHUMACHER. Anunţul medicilor face înconjurul planetei

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. MICHAEL SCHUMACHER a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca pe MICHAEL SCHUMACHER din coma indusa in data de 30 ianuarie.

Managerul fostului campion Formula 1 MICHAEL SCHUMACHER a anunţat că pilotul a dat în cursul zilei de vineri semne de recuperare a cunoştinţei, având momente în care este lucid. Familia şi fanii lui MICHAEL SCHUMACHER speră la o minune înainte de Paşte.