MICHAEL SCHUMACHER, starea sa rămâne ÎNGRIJORĂTOARE. Soţia lui face eforturi disperate să-l ţină în viaţă

Publicat: Marţi, 11 Februarie 2014 14:23 // Actualizat: Miercuri, 12 Februarie 2014 09:47 // Sursa: romaniatv.net

Cotidianul Bild dezvăluia luni că Michael Schumacher nu răspunde la stimuli după ce a fost scos din comă, însă asta nu este singura veste proastă din această săptămână. Philippe Decq, un reputat neurochirurg la spitalul Beaujon (Clichy) a declarat marţi că lucrurile ar putea deveni "mai îngrijorătoare" în ceea ce-l priveşte pe campionul german.

Din data 30 ianuarie medicii au început procedura de scoatere treptată din comă a lui Michael Schumacher, iar lucrurile nu decurg întocmai aşteptărilor.

Dacă medicii de la Grenoble, unde este internat Michael Schumacher, sunt extrem de distreţi în ceea ce priveşte starea de sănătate a campionului german, specialiştii sunt unanimi în a aprecia că timpul nu se scurge în favoarea lui Schumi, acesta intrând într-un stadiu în care fiecare secundă i-ar putea fi fatală.

Citeşte şi SCHUMACHER nu e MORT! Medicii care au grijă de campion au fost OBLIGAŢI să reacţioneze

"Va mai trece mult timp până când se va opri complet procesul de sedare a sa, iar atunci nu se ştie cum va reacţiona. Până la primul răspuns al corpului, chiar o clipire din ochi, ar mai putea trece sătpămâni", spune profesorul Philippe Decq, neurochirurg la Spitalul Beaujon (Clichy).

"Ieşirea oficială din comă se produce în momentul în care pacientul deschide ochii, însă e posibil să rămână la acest stadiu, fără să se mai întâmple nimic altceva. Atunci, personalul medical şi familia încearcă să stabilească un contact cu el, să-l strige pe nume", a adăugat el.

Potrivit presei germane, Corinna, soţia lui Schumacher stă zilnic ore în şir la căpătâiul bolnavului şi vorbeşte cu acesta, neputând suporta gândul de a-l pierde şi poate într-o zi va primi un semn de la el.

Citeşte şi Michael Schumacher, scos din comă: Presa germană face un anunţ TERIBIL

4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Michael Schumacher Michael Schumacher acciodent schi Michael Schumacher coma
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 feb 10:30
...target="_blank">Schumacher nu răspunde însă la stimuli, iar familia se teme să nu-l piardă pe campion. Citeste mai mult pe ...
11 feb 20:15
Răspunde | Votează email 0 email
Sei Ionela
Vrei sa cresti in inaltime? Acum poti sa cresti 5-10 centimetri in numai 7 saptamani. Afla cum pe http://www.inaltimeperfecta.com
11 feb 19:50
Răspunde | Votează email 0 email
Sei Ionela
Vrei sa cresti in inaltime? Acum poti sa cresti 5-10 centimetri in numai 7 saptamani. Afla cum pe http://www.inaltimeperfecta.com
11 feb 16:40
...a fost scos din comă, însă asta nu este singura veste proastă din această săptămână. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.6686
RON
23 Jun
noapte 17 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H