MICHAEL SCHUMACHER, tot în comă. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al managerului său

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a reactionat dupa ce doctorul Gary Hartstein a sustinut ca e posibil ca incercarea de însănatoşire a fostului campion mondial sa fie abandonată.

01 mart. 2014, 12:02
MICHAEL SCHUMACHER, tot în comă. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al managerului său

Sabine Kehm, purtătoarea de cuvând a lui Michael Schumacher, a negat spusele prietenului campionului german, menţionând ca procesul continuă.  „Michael Schumacher este inca in faza de trezire din coma. Aceasta faza poate fi îndelungată„, a declarat Sabine Kehm.

Totuşi, nici măcar acest lucru nu îi incanta pe specialisti. Doctorul Tipu Aziz, de la Oxford University, susţine că Schumacher nu mai are şanse să-şi revină complet.

Este o veste proastă, arată că rana este extrem de serveră şi recuperarea completă este improbabilă„, a comentat Aziz.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, compătimit de un mare RIVAL: Vă spun eu ce s-a întâmplat

Anterior, Gary Hartstein publicase pe blog un articol foarte critic la adresa familiei lui Schumi, denunţând secretul păstrat în jurul stării fostului pilot. „Fanii lui Michael Schumacher încep să simtă că ataşamentul şi pasiunea pe care le-au arătat faţă de eroul lor nu mai înseamna nimic. Văd furie, dezamăgire şi frustrare. Alţii vorbesc despre respectarea intimităţii, dar e frustrant să ni se ceară aşa ceva (…) Nu înţeleg cum această situaţie îl ajută pe Michael sau pe familia sa.

Este total nedrept ce fac faţă de oamenii care l-au făcut pe Michael celebritatea care este astăzi. Aceşti oameni merită să ştie! Este într-adevăr util să menţii milioane de persoane în obscuritate?„, a scris Hartstein.

Citeşte şi Michael Schumacher, în stare critică: New York Times prezintă ultimele noutăţi din spital