Michael Schumacher, ultimele veşti despre starea sa. Cum îşi va petrece lunile următoare

Michael Schumacher se află de aproape 13 luni în stare vegetativă, după accidentul suferit la schi, în Alpii Francezi, iar ultimele informaţii despre starea sa relevă o uşoară ameliorare a sănătăţii campionului german.

27 ian. 2015, 12:16
Michael Schumacher, ultimele veşti despre starea sa. Cum îşi va petrece lunile următoare

Recuperarea lui Michael Schumacher decurge bine, chiar dacă progresele sunt încă mici, după cum au constatat medicii care îl îngrijesc pe campionul german. Potrivit managerului lui Michael Schumacher nu este clar cât va dura până când fostul pilot de Formula 1 îşi va reveni pe deplin, însă după o perioadă atât de lungă în care nu a comunicat Schumi face progrese în a-şi folosi ochii.

Citeşte şi Emoţionant: Melodie CUTREMURĂTOARE pentru Michael Schumacher

Deşi în continuare imobilizat la pat, el este capabil să comunice cu ajutorul ochilor, prin închiderea şi deschiderea lor. Astfel, a existat un moment emoţionant când a comunicat în acest mod cu soţia şi copiii săi, însă BreatheCast.com scrie că au fost destule momente în care campionul nu a reuşit să-şi recunoască familia. În cazul în care vor exista semne ale recuperării totale, Michael Schumacher va mai trebui ţinut o perioadă în scaun cu rotile şi va începe o serie de exerciţii fizice, pentru a-şi recăpăta singur mobilitatea.

Citeşte şi Suma colosală cheltuită pentru recuperarea lui MICHAEL SCHUMACHER

În prezent, Michael Schumacher suferă încă de probleme de memorie, însă specialiştii susţin că acestea vor fi rezolvate când Schumi va începe recuperarea fizică.