Veste EXCELENTĂ de ULTIMĂ ORĂ despre MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER. Ultimele vesti despre MICHAEL SCHUMACHER sunt datatoare de sperante. Conform presei britanice, MICHAEL SCHUMACHER s-ar putea intoarce acasa, doctorii abordand posibilitatea implantarii unui microcip in creierul campionului german. MICHAEL SCHUMACHER.

22 iul. 2014, 05:24
Veste EXCELENTĂ de ULTIMĂ ORĂ despre MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER. Victima unui grav accident petrecut pe 29 decembrie 2013, MICHAEL SCHUMACHER face progrese, ceea ce i-ar putea permite sa paraseasca clinica de recuperare de la Lausanne pana la sfarsitul verii, scrie publicatia britanica Daily Mail, citata de ziare.com.

MICHAEL SCHUMACHER s-a trezit din coma indusa luna trecuta, fiind mutat atunci din spitalul din Grenoble la clinica de la Lausanne, aflata in apropierea locuintei sale.

„Exista semne ca MICHAEL SCHUMACHER va parasi clinica in curand, pentru a fi ingrijit acasa”, sustine si ziarul elvetian Sonntags Blick.

Presa a relatat faptul ca sotia lui MICHAEL SCHUMACHER, Corinna, a investit masiv in transformarea unei parti a casei intr-un centru medical de recuperare. Astfel, familia lui MICHAEL SCHUMACHER ii poate oferi ingrijiri medicale nelimitate, care vor fi necesare in urmatorii ani.

In plus, potrivit presei din Croatia, medicii Darko Chudy si Vedran Deletis, care au dezvoltat o tehnica medicala revolutionara de implantare a unui microcip in creier, l-ar putea ajuta pe MICHAEL SCHUMACHER. Se crede ca microcipul il va putea ajuta sa mearga si sa vorbeasca din nou, dupa o perioada prelungita de coma. Presa sustine ca familia lui MICHAEL SCHUMACHER ar fi luat contact cu cei doi medici. MICHAEL SCHUMACHER.