Michael Schumacher, EXTERNAT după 254 de zile de SPITALIZARE

Michael Schumacher a fost externat de la Clinica Universitară din Lausanne şi se întoarce acasă după 254 de zile de la accidentul la schi, suferit în staţiunea franceză Meribel, pe 29 decembrie 2013.

09 sept. 2014, 13:30
Michael Schumacher, EXTERNAT după 254 de zile de SPITALIZARE

Bild scrie că recuperarea lui Michael Schumacher decurge bine şi că fostul pilot, în vîrstă de 45 de ani, va putea continua recuperarea la reşedinţa sa din Gland, Elveţia.

Michael Schumacher a suferit un accident de schi în Alpii francezi pe 29 decembrie 2013. Rănile suferite la cap l-au ţinut 189 de zile în comă, însă atît medicii, cît şi familia speră ca pilotul să îşi revină.

Potrivit managerului Sabine Kehm, „Schumacher va continua recuperarea la domiciliu, leziunile sale începînd să se vindece. Totuşi, rămîne un drum lung pînă ce el îşi va reveni complet. De asemenea, dorim respectarea vieţii private a familiei şi să vă abţineţi de la speculaţii cu privire la sănătatea lui Michael”.

Michael Schumacher, care a suferit un teribil accident la schi la 29 decembrie 2013 şi s-a aflat în comă artificială luni în şir, a părăsit Clinica Universitară din Lausanne, unde fusese internat, anunţă Focus.