Fiul lui Michael Schumacher, TESTE pentru FORMULA 4

Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, promite să devină cel puţin la fel de bun ca şi fostul septuplu campion mondial. Puştiul evoluează în campionatul de karting din Germania sub un pseudonim pentru a nu fi afectat într-un fel de celebritatea tătălui său.

19 dec. 2014, 14:30
Fiul lui Michael Schumacher, TESTE pentru FORMULA 4

Mick Schumacher a făcut un pas important în cariera sa şi a efectuat o serie de teste cu o maşină de Formula 4 la Valencia, scrie Osterreich, conform ProSport.

„Mick este cu siguranţă talentat. Dar nu poţi afirma cu certitudine că un un pilot de kart va fi şi un bun pilot de Formula 1. Nu este de ajuns să porţi un mare nume în acest sport, important e să fii şi rapid. E prematur să vorbim despre viitoarele evoluţii ale lui Mick după doar o zi de teste”, a declarat Peter Mucke, directorul echipei alături de care se antrenează fiul lui Schumacher.

Potrivit celor de la Osterreich, seria de teste efectuate la Valencia ar anunţa în debut al lui „Mick jr.” în Formula 4 în 2016. Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a familiei Schumacher, a refuzat să comenteze informaţiile: „Nu avem nimic de declarat deocamdată”.