Michael Schumacher, primele semne de REVENIRE. Cum reacţionează când îşi vede SOŢIA

Michael Schumacher să semne de revenire după groaznicul accident care l-a băgat în comă. Fostul pilot de Formula 1 şi-a recunoscut nevasta şi copiii şi este capabil să-şi conducă singur scaunul cu rotile.

13 feb. 2015, 16:30
Michael Schumacher, primele semne de REVENIRE. Cum reacţionează când îşi vede SOŢIA

Michael Schumacher poate transmite emoții cu ajutorul ochilor atunci când îşi vede soţia, Corinna, şi copiii, Gina Marie şi Mick. Schumacher lăcrimează atunci când este alături de cei din familie, susţine Albert Sabbatini, redactor-șef al Motorsport, conform Ecumenical News.

Albert Sabbatini mai susţine că Michaael Schumacher se reface, chiar dacă procesul este lent. Conform jurnalistului, Michael Schumacher în cursul unei terapii fizice complexe, la casa sa de pe malul Lacului Geneva, care a fost transformată într-un centru de reabilitare. Schumacher stă ore întregi într-un scaun cu rotile în fața ferestrei din vila lui și este capabil să înţeleagă ce se petrece afară. Sabbatini afirmă că informațiile despre Michael Schumacher provin de la o sursă de încredere care a fost în apropierea fostului campion de Formula 1.

Jurnalistul mai spune că fanii lui Michael  Schumacher trebuie să ştie că acesta nu este blocat la pat și că dă semne de recuperare neurologica, începute cu exprimarea emoțiilor şi recunoașterea familiei sale. Totuşi, nu poate vorbi, dar reacționează la stimuli externi.