Michael Schumacher, progrese LENTE după tratamente de 13,5 milioane de euro

Michael Schumacher înregistrează "progrese dureros de lente" în recuperarea după accidentul de schi suferit pe 29 decembrie 2013, în ciuda tratamentelor în valoare totală de 13,5 milioane euro la care a fost supus în toată această perioadă.

18 feb. 2015, 07:37
Michael Schumacher, progrese LENTE după tratamente de 13,5 milioane de euro

Michael Schumacher este incapabil să vorbească și să meargă, având o „conștiență foarte limitată” față ambientul care îl înconjoară și nu se întrevede „niciun miracol la orizont”.

Citeşte şi. Veste ŞOCANTĂ despre starea de sănătate a lui MICHAEL SCHUMACHER

O echipă compusă din 15 specialiști, între care neurologi, fizioterapeuți și logopezi, coordonată de cunoscutul specialist în neurologie Richard Frackowiak, se ocupă în prezent de recuperarea lui Michael Schumacher. Echipa se află în contact permanent cu profesorul Jean-Francois Payen, unul dintre medicii care l-au tratat pe fostul pilot german în cele șase luni petrecute la spitalul universitar din Grenoble, după accidentul produs pe 29 decembrie 2013 în stațiunea franceză Meribel.

Citeşte şi: Michael Schumacher, primele semne de REVENIRE. Cum reacţionează când îşi vede SOŢIA

Conform doctorului Payen, vor fi necesari „cel puțin trei ani pentru a se vedea unele îmbunătățiri” în starea lui Michael Schumacher, care a mai slăbit între timp 25 de kg, ajungând să cântărească în prezent doar 45 kg.

Citeşte şi: Detalii cutremurătoare despre Michael Schumacher: a ajuns să cântărească 45 kg