Veste de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Michael Schumacher continuă să se refacă după accidentul grav din 29 decembrie 2013, dar veştile despre fostul campion de Formula 1 sunt din ce în ce mai rare după ce familia sa a decis să nu mai comunice astfel de detalii.

01 iun. 2015, 18:35
Veste de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Michael Schumacher se află la vila da din Gland, de pe malul Lacului Geneva, din septembrie anul trecut. Singurele ştiri oficiale au venit de la managerul său, Sabine Kehm, care acum o săptămână trecută a declarat că fostul pilot „face progrese”, cu precizarea că „oameni trebuie să nu uite că a avut răni foarte grave”.

Sabine Kehm a motivat lipsa de informaţii prin faptul că însuşi Michael Schumacher ar fi dorit acest lucru.

„Michael Schumacher a avut întotdeauna reguli stricte legate de colaborarea noastră. A ţinut profesia sa strict separată de viaţa privată şi niciodată nu a făcut concesii”, a spus Sabine kehm pentru Der Spiegel.

Sabine Kehm a mai spus că familia lui Michael Schumacher este vânată de paparrazzi care se ascund în pădurea din spatele vilei de la Gland.

Familia lui Michael Schumacher cheltuie 100.000 de euro pe săptămână cu îngrijiera acestuia. Din acest motiv, Corinna Schumacher a vândut o casă de vacanţă din Norvegia, cu 2 milioane de euro, dar şi avionul privat al familiei, pentru 25 de milioane de euro.