MICHAEL SCHUMACHER. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre fostul pilot de FORMULA 1

Michael Schumacher continuă recuperarea după accidentul grav suferit pe 30 decembrie 2013 la Maribel (Franţa), după ce s-a izbit de un copac în timp ce schia. Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a declarat că fostul pilot de Formula 1 face progrese evidente. Între timp, Papa Francisc se roagă pentru german.

03 feb. 2016, 11:35
MICHAEL SCHUMACHER. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre fostul pilot de FORMULA 1

Michael Schumacher este în curs de recuperare şi face progrese evidente, dar nu este capabil încă să meargă, a precizat Sabine Kehm.

„O astfel de speculaţie este iresponsabilă, pentru că asemenea ştiri aduc false speranţe pentru multe persoane implicate. Suntem fericiţi să spunem că starea de sănătate a lui Michael Schumcaher se îmbunătăţeşte și spun acest lucru având în vedere severitatea leziunilor suferite. Dar, desigur, va fi o luptă care va dura mult timp”, a spus Sabine Kehm pentru Christian Today.

CITEŞTE ŞI MICHAEL SCHUMACHER, milioane de euro cheltuite pentru RECUPERARE. Cât costă TRATAMENTUL

Recent, conform Telegraph , Papa Francis s-a rugat în slujbele sale pentru Michael Schumacher. Potrivit lui Jean Todt, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Michael Schumacher, Papa Francisc s-a interesat de starea de sănătate a fostului pilot în timpul vizitei sale la sediul F1.

Michael Schumacher este în prezent tratat într-un centru specializat în casa lui. Între timp, așa cum scrie Sportsrageous, fiul său în vârstă de 16 ani, Mick Schumacher, a terminat pe locul al doilea în cursa finală de la MRF Challenge, care a avut loc în Chennai.