MICHAEL SCHUMACHER. Veşti de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER. Revista Bunte a publicat o ştire conform căreia starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-a îmbunătăţit, iar familia acestuia începe să spere într-o revenire miraculoasă a fostului campion de Formula 1.

10 nov. 2017, 06:49
MICHAEL SCHUMACHER. Veşti de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER. La aproape patru ani de la tragicul accident petrecut pe o partie de schi din Franta, presa din Germania prezinta noi detalii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher.

MICHAEL SCHUMACHER se afla in locuinta sa din Lake Geneva, iar starea sa este din ce in ce mai buna. „Pare relaxat si satisfacut. Transmite mesaje pe care doar putini le inteleg, probabil doar oamenii care il cunosc cu adevarat”, a scris Bunte.

MICHAEL SCHUMACHER. Pe fondul acestei ameliorari, Bunte scrie ca sperantele in familia lui MICHAEL SCHUMACHER sunt din ce in ce mai mari. „Corinna Schumacher si copiii spera ca se va intampla un miracol medical”, a mai scris Bunte.

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca. A fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa pe 30 ianuarie 2014. Pe 16 iunie 2014, fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne. In septembrie 2014, MICHAEL SCHUMACHER a fost mutat in locuinta sa. Din acel moment, au fost tot mai putine informatii despre starea de sanatate a lui MICHAEL SCHUMACHER.