Michi de la Şuie Paparude, transferat la Bucureşti

Publicat: Vineri, 01 Noiembrie 2013 11:37 // Actualizat: Vineri, 01 Noiembrie 2013 12:35 // Sursa: romaniatv.net

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, care a suferit, în noaptea de 19 spre 20 octombrie, un infarct la finalul unui concert susţinut la Timişoara, va fi transferat, vineri, cu un avion SMURD, la Bucureşti. Starea sa este stabilă.

Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor Timişoara, medicul Mihai Grecu, a declarat că liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu (42 de ani), care în noaptea de 19 spre 20 octombrie a suferit un infarct la finalul unui concert susţinut la Timişoara, urmează să fie transferat la un spital din Bucureşti.

"Facem toate pregătirile pentru a-l transfera pe pacient, astăzi (vineri - n.r.), la Bucureşti, cu avionul SMURD", a declarat Mihai Grecu.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean Timişoara, acolo unde este internat Mihai Câmpineanu, acesta se află într-o stare stabilă şi poate fi transferat în Capitală.

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a suferit un infarct miocardic la finalul unui concert susţinut la Timişoara, iar colegii de trupă, care au şi sunat la 112, afirmau că artistul le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi s-a prăbuşit la pământ. În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă.

Mihai Câmpineanu a fost în comă indusă de medicamente, medicii spunând că starea lui nu era "foarte încurajatoare", dar că nu avea leziuni hemoragice cerebrale. După ce a ieşit din coma indusă, a fost intubat din nou, deoarece nu putea respira singur.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 nov 14:52
Votează email 0 email
...nu avea leziuni hemoragice cerebrale. Dupa ce a iesit din coma indusa, a fost intubat din nou, deoarece nu putea respira singur, potrivit romaniatv.net. Michi de la Suie Paparude, transferat la Bucuresti ...
01 nov 11:48
...concert susţinut la Timişoara, va fi transferat, vineri, cu un avion SMURD, la Bucureşti. Starea sa este stabilă. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.6822
RON
16 Jan
noapte -9 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H