Mici obiceiuri care-ţi pot schimba viaţa

Cine dintre noi poate sa tina pasul cu toate lucrurile pe care ar trebui sa le facem ca sa ne mentinem sanatatea, frumusetea, silueta, buna dispozitie, relatiile, libidoul, energia, calitatea vietii, in general? Iata ca expertii de la Woman's Day iti ofera noua mici schimbari pe care le poti face cu usurinta in viata ta si care iti vor aduce beneficii neasteptat de mari!

30 iul. 2015, 19:32
Mici obiceiuri care-ţi pot schimba viaţa

1. Foloseste mai des ata dentara

Stomatologii spun ca acel fir mentolat poate avea un impact dramatic asupra starii generale de sanatate a unei femei, deoarece e unul dintre cele mai rapide si usoare moduri de a indeparta bacteriile nocive din corp. Depunerile de tartru si bacteriile se acumuleaza constant in zone ale dintilor in care periuta nu ajunge, iar aceste acumulari ajung sa erodeze osul care tine dintele. In plus, bacteriile orale pot ajunge in fluxul sanguin, iar studiile au aratat ca acestea pot agrava diabetul si hipertensiunea, ba chiar pot contribui la nasteri premature.

2. Mananca la fiecare 2-3 ore in timpul zilei

Crezi ca daca faci greva foamei pe timpul zilei te vei alege cu coapse mai subtiri? Te inseli! Mai degraba iti dai metabolismul peste cap si cu siguranta vei manca prea mult mai tarziu, cand vei decide sa te asezi la masa. Expertii incurajeaza femeile sa manance cand le e foame, ceea ce inseamna, de obicei, trei mese si cel putin doua gustari pe zi, astfel incat sa nu fii niciodata flamanda si nici sa nu te repezi sa mananci tot ce e in frigider seara, cand ajungi acasa. Acesta e un principiu de alimentatie care te va ajuta sa scapi de grasime si sa iti formezi un corp frumos, cu musculatura armonioasa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.