Microbuz cu pasageri RĂSTURNAT în municipiul Satu Mare. Şoferul a evitat impactul cu un TIR FOTO

Un microbuz de pasageri s-a răsturnat pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Este vorba despre drumul care duce spre Punctul de trecere al frontierei de stat de la Petea. Evenimentul s-a petrecut AZI, 12.09.2016, în jurul orei 08.00.

12 sept. 2016, 11:09

Potrivit martorilor, se pare că un autotren înmatriculat în județul Maramureș ar fi ieșit din stația de carburanți MOL de pe Aurel Vlaicu, iar microbuzul ar fi încercat să evite impactul, scrie presasm.ro. Pentru că șoferul microzubului a făcut o manevră bruscă, respectiv pe fondul vitezei, s-a dat peste cap și s-a oprit în vegetația de pe marginea drumului.

Citeşte şi Accident în Capitală. Traficul a fost îngreunat

Din câte se pare, acesta a fost și norocul șoferului de pe microbuz, căci impactul ar fi fost mai dur. Potrivit unei surse citate de radiocluj.ro, în microbuz se aflau șapte persoane! Niciuna nu ar fi suferit răni grave.

Cu toate acestea, mai multe echipaje de la „Criminalistică” ale Inspectoratului Județean de Poliție au ajuns la fața locului pentru a face măsurătorile de rigoare.

Traficul a fost restricționat timp de zeci de minute formându-se cozi kilometrice pe strada Aurel Vlaicu, atât pe sensul de ieșire cât și pe sensul de intrare în municipiul Satu Mare