Micuţa şi Bestia: O fetiţă de 2 ani este prietenă cu un PĂIANJEN uriaş

Micuţa Florence are numai 2 ani, dar este neînfricată, aşa cum sunt soldaţii care luptă în misiuni speciale. Ea s-a împrietenit cu un păianjen foarte mare, de care nu are niciun pic de frică.

16 dec. 2014, 13:50
Micuţa şi Bestia: O fetiţă de 2 ani este prietenă cu un PĂIANJEN uriaş

Oricărei mame i-ar sta inima-n loc dacă ar vedea un păianjen, oricât de mic ar fi, pe corpul copilului său. Nu însă şi Laurei, mama fetiţei de 2 ani, Florence Haystaff, care i-a înţeles pasiunea pentru astfel de necuvântătoare care nu sunt tocmai nişte animale de casă.

Când a văzut păianjenul uriaş, care ar înspăimânta şi un adult, plimbându-se pe corpul ei, Florence a început să râdă şi nu a schiţat niciun gest de teamă. Din contră, l-a încurajat să meargă mai departe, chiar dacă îi ajunsese aproape de faţă, scrie Daily Mirror. 

Citeşte şi O cântăreaţă celebră a trăit o săptămână cu un păianjen în ureche FOTO

Laura a filmat toată aventura fiicei ei cu arahnida, care s-a petrecut la casa lor din Hampshire, apoi a postat filmuleţul pe Facebook, unde a explicat: „Era foarte calmă, detaşată şi aproape că nu-i păsa că păianjenul începuse să meargă pe sub braţul ei sau că îl pierduse din vedere când se plimba pe spatele ei. Apoi a apărut pe călălalt braţ şi se îndrepta către faţa ei. Era fascinată!”…