Mihaela Borcea S-A DESPĂRŢIT de iubitul PRIMAR

Mihaela Borcea a renuntat la iubitul sau, primarul din Zabrani, si la ultimele evenimente a aparut singura, fara vreun insotitor care sa o intereseze din punct de vedere sentimental.

RomaniaTV.net
02 aug. 2015, 18:45
Mihaela Borcea S-A DESPĂRŢIT de iubitul PRIMAR

Presa mondena scrie de trrei ani si jumatate desopre o poveste de dragoste intre Mihaela Borcea si Marian Toader, edilul comunei aradene, Zabrani. Cei doi au fost surprinsi de paparazzii in ipostaze apropiate, mai mult, anul acesta, prin primavara, la ziua de nastere a barbatului, Mihaela Borcea a fost amfitrioana petrecerii.

Din pacate, povestea amoroasa a intrat intr-un impas, cel putin in aceasta perioda, scrie WOWbiz.ro. Anchetat de DNA, primarul cu afaceri in domeniul viticulturii, a implicat-o si pe Mihaela Borcea in problemele sale si ea a fost nevoita sa dea cu subsemnatul, in calitate de martor, in fata anchetatorilor.

Acest lucru si mai ales mediatizarea lui l-a deranjat pe Cristi Borcea, care, din inchisoare, i-a transmis ex-sotiei un mesaj clar: sa stea cat mai departe de Toader. De la atentionarea lui Borcea a trecut ceva vreme si, din acel moment, nimeni nu i-a mai surprins pe Mihaela Borcea si politicianul impreuna.