Mihaela Buzărnescu, în finala turneului de la San Jose. Năstase: Are un an foarte bun, o văd să ajungă la Turneul Campioanelor

Fostul tenismen Ilie Năstase a declarat, duminică, la Digi Sport, că o vede pe Mihaela Buzărnescu ajungând la Turneul Campioanelor, românca având un an foarte bun. Despre adversara lui Buzărnescu din finala de la San Jose, Maria Sakkari, Năstase a spus că este “mai masculină” şi arată “cam ca un bărbat”.

RomaniaTV.net
05 aug. 2018, 10:32
Mihaela Buzărnescu, în finala turneului de la San Jose. Năstase: Are un an foarte bun, o văd să ajungă la Turneul Campioanelor

Mihaela Buzărnescu (locul 24 WTA) s-a calificat în finala turneului WTA de la San Jose din California, după ce a învins-o în trei seturi pe Elise Mertens, scor 4-6, 6-3, 6-1. În finala de la San Jose, Mihaela Buzărnescu va juca contra jucătoarei din Grecia Maria Sakkari (locul 49 WTA).

“Mihaela are un an foarte bun, păcat că n-a făcut asta mai demult. Dar e bine şi acum. Însă să ştiţi că şi eu cel mai bun tenis l-am jucat la 26 de ani. Dacă eşti în formă şi îţi vezi de treaba ta, cum îşi vede şi fetiţa asta, e foarte bine. O văd să ajungă la Turneul Campioanelor”, a spus Năstase.

“Maria Sakkari, am văzut-o. E mai masculină, arată cam ca un bărbat. Se vede cât se pregăteşte”, a mai afirmat Ilie Năstase.

El a vorbit şi despre ieşirile nervoase ale Mihaelei Buzărnescu de la meciuri. “Mie îmi place de ea, e foarte bine. Cred că m-a auzit pe mine. Eu înjuram în engleză, ea a înjurat în româneşte, bravo ei. Aşa nu o amendează nimeni”.