Mihaela Rădulescu, din nou îndrăgostită. Cum va petrece sărbătorile de iarnă VIDEO

Mihaela Rădulescu confirmă relaţia cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner. Prezentă la un eveniment monden, vedeta a declarat în exclusivitate pentru România TV că pe plan sentimental o duce cel mai bine. Diva a vorbit şi despre planurile sale de sărbători.

12 dec. 2014, 08:15

Mihaela Rădulescu a fost amfitrionul unui eveniment monden în cadrul căruia cumnata sa, un make-up artist cunoscut în lumea vedetelor, şi-a lansat produse pentru machiaj, informează România TV. Vedeta a povestit planurile sale de sărbători.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu s-a TATUAT pentru iubitul ei austriac. Vezi MESAJUL

„Întotdeauna Craciunul si Hanukah, pentru ca noi le sarbatorim pe amandoua, sunt doar in familie. De revelion probabil ca o sa plec undeva, probabil ca o sa ma duc la o petrecere, probabil ca o sa fiu pe langa niste prieteni. Revelionul este despre altceva decat Craciunul, asa ca de Revelion trebuie sa ne distram”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Chiar și de sărbători, Mihaela Rădulescu este foarte atentă la ce mănâncă. „Ma abtin de ani de zile, ca sunt gurmanda, sunt moldoveanca, imi plac mancarurile bune, dar la varsta mea, la 45 de ani, trebuie sa ai grija ce mananci chiar si de sarbatori. Si atunci gust din toate cate putin, dar imi maresc portia de sport”, a precizat Mihaela Rădulescu.

Citeşte şi Cum arată o zi din viaţa Mihaelei Rădulescu. Vedeta spune TOT pe Facebook

Cât despre viața sentimentală, vedeta a recunoscut relaţia cu paraşutistul austriac, cu care este împreună de două luni. Relaţia celor doi este la început, însă Mihaela şi-a făcut deja un tatuaj inspirat de noul său iubit. VEZI VIDEO