Mihaela Rădulescu, la braţul unui actor celebru de la Hollywood! Totul s-a întâmplat sub privirile lui Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a postat pe contul ei de Instagram fotografii realizate în cadrul unui important eveniment. Într-o fotografie, vedeta noastră apare la braţul celebrului actor Harrison Ford.

22 ian. 2017, 09:57

„Such a great actor and pilot and…man ! Thank you for this honour, Mr Harrison Ford/ Un minunat actor, pilot si… bărbat! Multumesc pentru această oportunitate”, a scris Mihaela Radulescu alaturi de fotografie. 

Harrison Ford (n. 13 iulie 1942, Chicago, statul Illinois, Statele Unite [3]) este un actor american, celebru în întreaga lume datorită rolurilor Han Solo din seria Războiul stelelor, Evadatul și Indiana Jones.

Evreu dupa familia mamei, și cu rădăcini irlandeze și germane din partea paternă, este binecunoscut pentru rolul său din trilogia Războiul Stelelor, din rolul Han Solo și cel titular din Indiana. A fost apreies Beneath două filme de-ale sale au fost incluse în Registrul Național al Filmului. În anul 1999, Ford a fost considerat de Empire drept cel mai bun actor din Topul starurilor cinematografice din toate timpurile . În iulie 2008, box office-ul lui Ford s-a ridicat la o valoare de aproximativ 100 miliarde de dolari, cu proprietăți de peste 1000 miliarde de dolari, situându-se astfel pe al doilea loc în topul celor mai înstărite staruri de la Holywood.