Mihaela Rădulescu dă cărţile pe faţă. A făcut o „pasiune” pentru fundul unei celebre românce

Mihaela Rădulescu dă cărţile pe faţă şi îşi dezvăluie pasiunea pe care a făcut-o pentru posteriorul unei alte celebre românce, Catrinel Menghia.

26 mart. 2017, 10:30

Locuinţa Mihaelei Rădulescu este la fel de nonconformistă precum vedeta de televiziune. Ea şi-a a amenajat casa exact după fanteziile ei, iar nudurile, tablourile cu ipostaze picante şi accentele erotice nu lipsesc din decor.

Recent, Mihaela Rădulescu şi-a achiziţionat un scaun, care reprezintă un mulaj al posteriorului celebrei Catrinel Menghia pus pe patru picioare.

„Cred ca «originalul» lui Catrinel e chiar mai sexi decât scaunul meu! Îmi plac scaunele diferite la aceeaşi masă, ca şi oamenii care stau pe ele. Şi îmi plac nudurile, obiectele decorative artistice, expresive, îndrăzneţe, chiar amuzante…”, a recunoscut Mihaela.

Diva de la Monaco spune pe şleau care a fost şi implicarea lui Felix Baumgartner: „E casa mea şi a lui Ayan, iar Felix ne-a ajutat de câte ori am avut nevoie de o mână de bărbat, dar şi de gustul lui neaşteptat de sofisticat în decoraţiune interioară. Am mobilat împreună casa. Iubesc casa aceea, nu numai pentru câtă mare şi cer îmi pune în suflet în fiecare dimineaţă, dar şi pentru câte poveşti am adunat în, iată, deja un an de când am casa visurilor mele”.