Mihaela Rădulescu, mesaj dur: Aud imbecile care mă judecă pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soţ

Mihaela Rădulescu, mesaj fără menajamente către femeile care o critică. Pentru cele care au spus că realizatoarea tv duce o viaţă de lux la Monte Carlo pe banii fostului soţ, vedeta a postat un mesaj în care îndeamnă femeile care se despart să-şi ceară drepturile şi să nu se limiteze la mândria de a pleca din căsnicie cu hainele de pe ele.

02 sept. 2013, 07:44
Mihaela Rădulescu, mesaj dur: Aud imbecile care mă judecă pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soţ

Mihaela Rădulescu a postat recent, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care îndeamnă femeile să aibă mai multă încredere în ele şi să-şi ceară drepturile în urma unui divorţ.

Vezi şi: Mihaela Rădulescu, fotografiată în timp ce dormea ÎMBRĂCATĂ doar în BIKINI, cu TATUAJUL la vedere

„Revoltaţi-vă, mai, femei, aveţi drepturi, aveţi legi, aveţi prieteni, trebuie să existe o soluţie. Nu jucaţi „demnitatea” aia prostească de a pleca dintr-o relaţie doar cu hainele de pe voi, căci nu e logic şi nu e omeneşte! Aţi făcut, probabil, enorm pentru omul de care v-aţi despărţit şi, cel mai adesea, grija voastră zilnică pentru el nu poate fi calculată în bani şi bunuri…. M-am săturat de mitocania unor astfel de bărbaţi, care o mai duc şi bine, în vreme ce voi abia mai ieşiţi din casă de nevoi, de neputinţă, de spaimă… Astfel de bărbaţi sunt nişte lichele şi e posibil să-i fi iubit degeaba, dar nu e vina voastră… Aud şi azi imbecile care mă judeca pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soţ – mai fetelor, aşa e normal, aşa e legal, aşa e de bun simţ! Iar bărbaţii care ştiu să aibă grijă de fostele lor soţii sau iubite, care nu uită că ele sunt, înainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevărat nişte bărbaţi, nu nişte imitaţii, ca ăia care-şi pun palma-n cur şi onoarea-n seif şi sunt mândri că „le-au arătat ei cine sunt ele, fără ei”. This is sick and wrong”, a scris Mihaela pe pegina de Facebook. 

Citeşte şi: După cine suferă Mihaela Rădulescu: Povestea prietenei sale sinucigaşe