Mihaela Rădulescu repetă din greu pentru „Dansez pentru tine”. Vezi FOTO cu ea nemachiată

Mihaela Rădulescu se pregăteşte cu seriozitate pentru momentul artistic de vineri seară de la concursul "Dansez pentru tine". Vedeta va dansa pentru un caz umanitar.

30 oct. 2013, 19:47
Mihaela Rădulescu repetă din greu pentru „Dansez pentru tine”. Vezi FOTO cu ea nemachiată

Mihaela Radulescu va dansa la „Dansez pentru tine” pentru un baiat de 14 ani din Dorohoi. Acesta vrea sa isi ajute tatal, bolnav de hernie de disc, si sa o aduca pe mama sa, plecata in Italia, inapoi acasa.

CITEŞTE ŞI: Mihaela Rădulescu, mesaj dur: Aud imbecile care mă judecă pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soţ

Dansez pentru visul unui copil talentat, a carui poveste m-a chircit de durere… Asa cum mi se intampla de cate ori aud ca un copil striga de dorul mamei lui si ca se zbate in nevoi inimaginabile„, a declarat Mihaela Rădulescu.

Vedeta a recunoscut că repetiţiile pentru „Dansez pentru tine” sunt dificile şi epuizante, însă gândul la băiatul pe care vrea să-l ajute o face să continue.

„Greu, descurajant, daca te uiti la dansatorii si coregrafii profesionisti, dar atat de frumos, atat de acaparant……Cand ajung in punctul de epuizare, ma gandesc la pustiul ala simpatic si atat de incercat de viata pentru care dansez . Pentru el trebuie sa dansez minunat. Vinerea asta voi dansa pentru un copil amarat, nu pentru Stefan, cum au scris niste imbecili de ziaristi, care n-au aflat inca despre componenta profund caritabila a acestui spectacol de televiziune. Ba au aflat sigur, dar ei n-au cum sa inteleaga ce inseamna sa te mobilizezi, sa dansezi, sa alergi, sa…….orice-ti sta in putere, doar ca sa faci un bine semnificativ altuia.

Multumesc Cerului ca pot sa fac treaba asta si ca am in mine tot ce e necesar – ma refer atat la bucuria de a face bine, cat si la placerea de a dansa. Coregraful meu genial, Bogdan Boanta, se ocupa sa scoata la suprafata tot ce nici nu-mi imaginam ca pot sa fac….”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Facebook.