Mihaela Rădulescu se mărită cu Felix Baumgartner? Cum a fost data de gol la Romanii au talent

ROMANII AU TALENT. Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu de aproximativ 8 luni, dar nu şi-au oficializat relaţia cu o verighetă.

RomaniaTV.net
16 mai 2015, 07:41
Mihaela Rădulescu se mărită cu Felix Baumgartner? Cum a fost data de gol la Romanii au talent

ROMANII AU TALENT. Mihaela Rădulescu se pregăteşte din nou de căsătorie. Planurile de viitor ale vedetei TV au fost date de gol chiar de către unul din colegii ei, în timpul emisiunii „Românii au talent”, în cadrul căreia „diva de Monaco” ocupă poziţia de jurat. 

În timp ce jurizau concurenţii de pe scenă, Andi Moisescu a făcut un comentariu care a lăsat loc de interpretări şi a dat de înţeles că Mihaela şi Felix vor forma, în viitor, un cuplu şi în acte. 

„Nu vreau să îi stric viitoarea căsnicie a Mihaelei, dar după părerea mea, cât mă pricep eu la circ, locul tău este la Monte Carlo”, a spus Andi Moisescu. 

În faţa acestei remarci, Mihaela Rădulescu nu a făcut niciun fel de comentariu, însă nici nu şi-a contrazis colegul de breaslă. „Ok”, a spus Mihaela…

Duminică, Mihaela Rădulescu s-a aliniat la start pentru maratonul umanitar „Wings for Life”. Însă până să înceapă alergarea, Mihaela a făcut jocurile în cortul rezervat presei, acolo unde şi-a adus iubitul, pe celebrul Felix Baumgartner, recordmenul poreclit „omul supersonic”, după ce a sărit cu paraşuta din stratosferă.

Deşi austriacul nu a participat la maraton în calitate de alergător, ci doar ca şofer al maşinii oficiale, Mihaela a făcut tot posibilul ca ea să rămână în plan secund, invitând presa să-l intervieveze şi să îl fotografieze mai mult pe Felix, scrie fanatik.ro. Diva a avut grijă ca discuţiile cu Baumgartner să fie strict despre maratonul „Wings for life”, însă iubitul ei, extrem de amabil şi natural, a răspuns tuturor întrebărilor presei.

CITEŞTE ŞI Reacţia stupefiantă a Mihaelei Rădulescu când Felix a fost întrebat dacă se căsătoreşte cu ea

În exclusivitate pentru Libertatea, austriacul a declarat că ia în calcul ca anul viitor să alerge şi el în echipa iubitei sale.

„Poate rămân gravidă până la anul, iubitule?”, l-a întrerupt Mihaela pe Felix.

„Fireşte, doar glumesc!”, a ţinut diva să puncteze atunci, cu un zâmbet larg, realizând că gura i-a luat-o puţin înainte.

De glume s-a ţinut şi Felix, care a mărturisit că el este şeful în relaţia lor.

„Îmi place de ea că e puternică, organizată, ştie ce vrea. Dar eu sunt şeful! O mai las din când în când să facă pe şefa, asta pentru că ştiu că îi place să se simtă şefă, dar, în final, eu sunt şeful”, spune Felix râzând.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de 3 ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică jr., Elan Schwartzenberg – cu cel din urmă având şi un copil, un băieţel pe nume Ayan. Iubitul ei de 8 luni, austriacul Felix Baumgartner nu a mai fost căsătorit până acum, însă este cunoscut pentru afinitatea sa pentru femeile frumoase.