Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, în pantofi sport la un eveniment de gală. Cum explică diva „derapajul” de stil

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner şi-au făcut apariţia la Gala Laureus 2017 în ţinute de seară, "asortate", însă, cu câte o pereche de pantofi sport. Cum ţinuta nu pare tocmai potrivită pentru covorul roşu, jurata de la "Românii au talent" a ţinut să facă lumină în privinţa acestui "derapaj" de stil.

RomaniaTV.net
17 feb. 2017, 07:17

Mihaela Rădulescu a dezvăluit de ce ea și Felix Baumgartner au purtat pantofi sport la ținute elegante şi a postat pe contul de socializare mai multe imagini de la Gala Laureus.

„Pro TV e de vina! Trebuia sa am o filmare pentru noua emisiune, exact de ziua indragostitilor. Filmarea s-a amanat cu cateva zile si iata ce am patit :). Am reusit sa merg la Gala Premiilor LAUREUS (Oscarurile pentru sportivii din toata lumea). Nici nu stiu de unde sa incep… Hugh Grant, prezentatorul galei, unul dintre actorii mei preferati de-o viata… Nadia Comaneci, pe scena, alaturi de HSH Printul Albert de Monaco, pentru a inmana premiul „Sportiva anului”… Romanii Ilie Nastase, Ion Tiriac, jurnalistul Andrei Nourescu printre invitatii de onoare.

P.S.: Am purtat sneakers la rochia de seara nu pentru ca mi-am pierdut simtul stilului.:), ci pentru ca ne-am pus pantofii la licitatia caritabila #sneakersforgood. E singurul covor rosu al planetei unde pantofii de sport la rochia de seara sau la smoking sunt ceruti pe invitatie. Nu incetez sa-i admir pe invingatori, pe luptatorii adevarati, pe marii campioni de ieri si de azi, pe oamenii care fac totul pentru ca visul lor sa se implineasca… O sa vedeti astfel de viitori campioni si la „Romanii au talent”, incepand de vineri”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul de Facebook.

Mai multe imagini de la eveniment, în GALERIA FOTO