Mihaela Rădulescu, VERDICT DEVASTATOR din partea medicilor esteticieni: „Silicoanele sunt cam deplasate”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai mediatizate vedete din România, și asta datorită stilului ei de viață și proiectelor pe care le desfășoară. Deși este trecută de prima tinerețe, Mihaela Rădulescu are un fizic de invidiat și o poftă de viață pe care nici alţii mai tineri nu o au. În ultimele fotografii postate pe contul său de socializare, vedeta apare în ipostaze sexy, dar care i-au pus pe gânduri pe medicii esteticieni.

RomaniaTV.net
23 iun. 2015, 08:41

Mihaela Rădulescu știe să se facă remarcată indiferent de situație. După numeroasele și răsunătoarele scandaluri din ultima perioadă, acum jurata „Românii au talent” și-a surprins prietenii virtuali cu câteva fotografii sexy, dar care îi evidenția din păcate un defect.

Mihaela Rădulescu este însărcinată? Cum a fost dată de gol de Pavel Bartoş

Deși fanii vedetei sunt în extaz atunci când aceasta îi surprinde cu diferite apariții sau declarații, specialiștii consideră din punct de vedere estetic că Mihaela Rădulescu are un mic defect. Mai exact, medicii esteticieni susțin că sânii ei nu arată tocmai bine, mai exact, nu sunt bine poziționați. Mai mult decât atât, aceștia sunt de părere că Mihaelei Răduleascu i-ar sta bine și cu o pereche de silicoane ceva mai mari.

Intervievat pe această temă, medicul estetician Victor Schwartz a declarat pentru WoWBiz că: „În fotografii se observă că silicoanele sunt cam deplasate. Mărimea i se potrivește, arată bine, dar, după părerea mea, ar merge și silicoane puțin mai mari și mai bine poziționate. E de apreciat felul în care arată și grija pe care o are”

Citește și  MIHAELA RĂDULESCU: „După ce fac dragoste, aş lua-o de la capăt. Aş face sex”