Mihai Bendeac, furibund pe Facebook după incendiul din Bamboo

Un incendiu puternic a mistuit sâmbătă noaptea clubul Bamboo din București. Incendiul puternic s-a produs în jurul orei 03.30, iar 41 de oameni au fost spitalizați.

22 ian. 2017, 09:10
Mihai Bendeac, furibund pe Facebook după incendiul din Bamboo

„Se fumează în cluburi? Evident. Cine? În general t***ele/boarfele/cu****e/gold diggerițele aciuate pe la masa vreunui personaj important.

De ce dau ele tonul? Fiindcă este singura șansă de a reprezenta ceva.

Comiterea unui lucru ilegal. Vezi Doamne, sunt și ele șmechere. Sunt cineva. (De fapt, ele reprezentând gunoi menajer de-ți vine să le bagi în saci).
Iar în cazul bărbaților, fumează fiindcă nimeni nu le spune lor să nu fumeze la ditai consumația.

Care «ditai consumația» reprezintă tot ce înseamnă ei.
Eu sunt pentru existența unor cluburi pentru șmecheri. Ca niște rezervații. Unde, daca e să ia foc, să ardă ei între ei.”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Unul din fanii săi l-a criticat pentru postarea plină de cuvinte grele și l-a întrebat dacă el nu a fumat niciodată în platoul de la emisiune în care este jurat.

„Nu fumam în platou niciodată!! Fumez afară, cu toată lumea sau, atenție, în cabină! Cabina artiștilor este un spațiu intim, privat, unde fiecare își face regulile. Ori noi trei împărțim aceeași cabină. Și eu, și Matache și Cătălin, din păcate, fumăm. Dar fumăm DOAR afară sau la noi în cabină. Nu în platou!”, a comentat rapid Bendeac.