Mihai Bendeac, mărturisire şocantă: ALCOOLIC şi DROGAT. Cum au reacţionat şefii de la Antena 1

Mihai Bendeac a postat pe Facebook un mesaj emoţionant pentru părinții săi, care tocmai au împlinit 37 de ani de căsnicie.

09 oct. 2019, 07:20
Mihai Bendeac, mărturisire şocantă: ALCOOLIC şi DROGAT. Cum au reacţionat şefii de la Antena 1

Mihai Bendeac a mărturisit că a fost un fiu-problemă, dar își iubește părinții cu disperare. Actorul a recunoscut că are probleme cu drogurile şi cu băutura, spre stupoarea şefilor de la Antena 1.

„Părinții mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situații complet nebun. Dar s-au descurcat. Și m-au făcut mereu funcțional pentru o carieră grea. Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligență nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă. Le-am greșit părinților mei de multe ori. Dar, și ei știu asta, i-am iubit și îi iubesc cu disperare. Nu așteptați să le spuneți alor voștri că-i iubiți! Mulțumesc mama și tata! Vă iubesc cu disperare!!! Noapte frumoasă!”, a scris Mihai Bendeac.

POVESTE ŞOCANTĂ! Fiul unei doctoriţe celebre a fost găsit cu GÂTUL TĂIAT. A făcut PUŞCĂRIE în Anglia şi era dependent de DROGURI

Show-ul iUmor a revinit, vineri, 13 septembrie, la Antena 1. Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo au rămas în postura de juraţi ai celui de-al șaptelea sezon al show-ului iUmor.