Mihai Chirica, după ce s-a cerut excluderea sa din PSD: Vremea măsurilor staliniste a încetat

Pus pe lista neagră a partidului după ce l-a criticat public pe Liviu Dragnea şi l-a făcut responsabil de căderea PSD în sondaje după aprobarea OUG 13, primarul din Iaşi, Mihai Chirica, le răspunde colegilor săi spunând că "vremea măsurilor staliniste a încetat în 1989".

17 feb. 2017, 19:01
Mihai Chirica, după ce s-a cerut excluderea sa din PSD: Vremea măsurilor staliniste a încetat

După Dolj şi Olt, Comitetele Executive (CEx) ale PSD Bucureşti şi Ilfov, reunite vineri în şedinţă comună, şi-au exprimat în unanimitate susţinerea politică pentru preşedintele PSD Liviu Dragnea şi pentru Guvernul Grindeanu, propunând totodată şi excluderea preşedintelui interimar al PSD Iaşi, Mihai Chirica.

În replică, primarul de la Iaşi a declarat, pentru gandul.info, că el crede că „vremea măsurilor staliniste a încetat în 1989”.

„Vremea măsurilor staliniste a încetat în 1989. Atâta timp cât un om nu este sută la sută pe principiul, nu însemnă că este un om care nu reflectă o conduită politică corectă. Am reflectat şi voi reflecta în continuare o conduită politică corectă faţă de PSD, fără să perturb actul de guvernare şi actul de conducere al acestui partid, dar fără să rămân indiferent la lucrurile care înseamnă derapaje”, a declarat Mihai Chirica.

Primarul a adăugat că în ieşirile sale publice nu a avut o atitudine antiPSD. „Dacă PSD este egal Liviu Dragnea, atunci eu nu mai am nimic de comentat”, a mai spus el.

CITEŞTE ŞI: Mihai Chirica: Pentru mine era foarte important să salvez imaginea partidului în comunitatea ieşeană