Mihai Chirica spune că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze de la şefia PSD: Cred că s-a mai născut o dată Nero

Mihai Chirica, primarul PSD al Iaşiului, susţine că Liviu Dragnea ar trebui să-şi dea demisia de la şefia PSD, motivând că "degringolada din partid, dar şi din România i se datorează sută la sută" liderului social-democrat. El l-a asemănat pe liderul PSD cu Nero, împăratul care a dat foc Romei.

22 nov. 2017, 18:45
Mihai Chirica spune că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze de la şefia PSD: Cred că s-a mai născut o dată Nero

Mihai Chirica a declarat miercuri, la finalul şedinţei Consiliului Local Iaşi, că liderul PSD Liviu Dragnea ar trebui să-şi dea demisia din fruntea partidului, atât pentru degringolada din partid, cât şi pentru cea din România.

„Nu să se retragă, ci să-şi dea demisia. Degringolada în care se zbate România de astăzi şi PSD de astăzi i se datorează în proporţie de sută la sută. Să îşi dea demisia pentru a nu fi demis. Ar fi ultima măsură de onoare pe care ar putea să o ia, având în vedere că România este pe descreştere, într-un haos evident, politic şi administrativ Şi nu cred că haosul mai poate să guverneze în momentul de faţă”, a spus Mihai Chirica, citat de News.ro.

El a afirmat că în România lucrurile merg prost din cauza ambiţiilor lui Dragnea.

„Cred că s-a mai născut o dată Nero, care nu vede decât o singură modalitate de a părăsi tronul, prin arderea cetăţii. Iar cetatea se cheamă România şi e păcat că reinventăm pagini rele din istoria acestei Europe. Sper să ia o decizie înţeleaptă în continuare”, a mai declarat primarul Iaşiului Mihai Chirica.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, despre dosarul lui Liviu Dragnea: Vă daţi seama ce întrebări interesante primesc de la alţi şefi de stat