Mihai Constantinescu, mărturii EXPLOZIVE după moartea surorii sale

Cele mai norocoase persoane din lume sunt cele care au un frate sau o soră, şi asta pentru că ei sunt jumătate din tine, fără ei eşti incomplet. În acest caz s-a aflat şi artistul Mihai Constantinescu. Acesta a avut o soră, pe care a iubit-o mai mult decât orice pe lume. Nu concepea viaţa fără ea, însă destinul a decis să-i despartă pentru o perioadă. Din acel moment viaţa artistului s-a schimbat complet.

RomaniaTV.net
20 dec. 2014, 09:19
Mihai Constantinescu, mărturii EXPLOZIVE după moartea surorii sale

După ce mai bine de opt ani s-a luptat cu cancerul, sora artistului Mihai Constantinescu, Ileana, s-a stins din viaţă în primăvara acestui an. Pentru că relaţia dintre cântăreţ şi sora sa a fost cu totul şi cu totul specială, suferinţa provocată de moartea acesteia i-a adus lui Mihai Constantinescu un gol imens în suflet.

Citeşte şi TRAGEDIE în familia lui Mihai Constantinescu. Vezi ce PREMONIŢIE a vestit acest moment CUMPLIT

Cu toate că a trecut aproape jumătate de an de la decesul sorii sale, Mihai Constantinescu nu îşi poate reveni din trauma vieţii sale. Invitat, de curând, la o emisiune TV, Mihai Constantinescu a povestit că în momentul de faţă nu concepe ca viaţa sa să aibă un curs normal, fără sora lui. Tot atunci, artistul a mai povestit un vis reprezentativ cu sora sa, pe care l-a avut cu ceva timp în urmă, şi din care a înţeles că Ileana este bine, acolo unde a poposit pe veşnicie.

Eu nu cred că sora mea nu mai este. Ea este în permanenţă cu noi. A plecat undeva şi atât. Nu avem de ce să fim trişti. Am avut un vis cu ea la două luni după decesul ei, am avut un vis, parcă era întuneric. Eram cu nişte persoane şi Ileana rămânea în urmă. La un moment dat a apărut un glob de lumină care pâlpâia. Am rămas uimit că Ileana s-a transformat într-un glob de lumină şi a plecat cu o viteză uluitoare, iar atunci mi-am dat seama că este bine, că a ajuns unde îşi dorea. Ea credea în lumină. Eu o sunam mereu pe Ileana, mergeam prin magazine, ne distram, o simt şi acum. Problema e că nu pot să o mai vad fizic. A fost o fiinţă iubitoare, puternică, a dus afecţiunea de 8 ani. Ea niciodată nu dădea senzaţia că suferă, era foarte optimistă, ea niciodată nu a ţinut la lucrurile materiale. Mereu o sunam când ieşeam de la emisiune. Era cel mai mare critic al meu, dacă ceva nu era în regulă, mereu îmi spunea. Am fost la cafeneaua unde mergeam împreună şi când am văzut că ea nu mai vine, am început să plâng. Am păstrat legătura cu cumnatul meu, mereu ne-am înţeles bine”, a declarat Mihai Constantinescu la acea emisiune TV, scriu cei de la SpyNews.

Citeşte şi  FOTO-ŞOCANT. Mihai Constantinescu, de nerecunoscut