MIHAI CONSTANTINESCU nu mai este hrănit pe perfuzii. Dezvăluiri exclusive VIDEO

Ştirea conform căreia Mihai Constantinescu ar fi murit a bulversat pe toată lumea. Un ziar de can can a dat această ştire care mai apoi a fost preluată de toată presa. Mai grav, inclusiv Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România au dat un comunicat de presă în care anunţă acest lucru. Medicii de la Floreasca şi familia neagă însă informaţia. Monica Pop a oferit detalii în exclusivitate pentru România TV.

27 sept. 2019, 15:05
MIHAI CONSTANTINESCU nu mai este hrănit pe perfuzii. Dezvăluiri exclusive VIDEO

În această dimineață, mai multe publicații au anunțat că Mihai Constantinescu ar fi murit. Știrea s-a rostogolit ca un bulgăre și pe rețelele de socializare, unde fanii au transmis condoleanțe. Totul a pornit de la Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România, care a anunțat decesul pe pagina de facebook, iar ulteriori au negat

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București și o apropiată a familiei lui Mihai Constantinescu, a declarat pentru România TVcă starea de sănătate a artistului se îmbunătățește.

„Este într-un progres, față de acum trei-patru luni, pentru că mănâncă pe gură, nu mai este hrănit prin perfuzii” ,Monica Pop pentru România

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator, în data de 13 mai 2019, fiind internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

Artistul s-a aflat în comă indusă și a suferit alte două stopuri cardio-respiratorii, fiind resuscitat cu succes de către medici.

Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, anul acesta, fiind internat atunci la Spitalul Universitar București.

În urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar pe 12 octombrie 2017 a trecut printr-o nouă operație pe cord deschis. Atunci, medicii i-au înlocuit o valvă, după o intervenție chirurgicală care a durat opt ore.