Divorţ de Sărbători în showbiz. Prima reacţie a Laurei, după ce s-a aflat de despărţire

Bomba sfârșitului de an ne-o oferă unul dintre foștii membri ai trupei Akcent, despre care s-a aflat că divorțează de soția lui după zece ani de mariaj! De fapt, nu se știe cine a luat această decizie, și din ce otiv, însă un lucru este clar, și-anume că vor rămâne prieteni de dragul celor două fetițe ale lor.

26 dec. 2018, 10:57
Divorţ de Sărbători în showbiz. Prima reacţie a Laurei, după ce s-a aflat de despărţire

Mihai și Laura s-au căsătorit în 2008, apoi fostul solist al trupei Akcent și Laura au devenit, într-un singur an, părinții a două fetițe superbe, scrie cancan.ro. În 2014, Laura a adus-o pe lume pe micuța Natalia, iar, după câteva luni, tânărul cuplu a adoptat o minune de fetiță, în vârstă de doi ani, pe nume Ana. Andra și Cătălin Măruță au fost nașii de botez ai celor două fetițe.

Citeşte şi MM Stoica, atac la CFR Cluj: „Cea mai urâtă înfrângere din istoria fotbalului românesc. Nu Nentori, nu altele”

Păreau unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, dar ceva s-a întâmplat între ei și a condus spre intenția de divorț. Chiar dacă nu au oferit detalii publice despre asta, Laura a publicat o poză alb-negru pe pagina ei de Facebook, în timp ce ține una dintre fetițe în brațe, iar în dreptul ei a pus o inimă neagră, probabil pentru a reda starea sufletească ce o încearcă în aceste momente grele.

Despărțiți de aproximativ jumătate de an

Păreau familia perfectă și lumea credea, cu tărie, că Mihai Gruia și Laura vor îmbătrâni împreună. Din păcate însă… cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. În urmă cu aproximativ jumătate de an, fostul solist al trupei Akcent și mama copiilor săi au divorțat.

Mihai Gruia și Laura au fost unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz și au preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Așa cum au procedat și în momentul în care, de comun acord, au luat decizia să meargă pe drumuri separate. Cei doi însă au rămas prieteni buni, de dragul copiilor lor, și au decis să petreacă sărbătorile împreună pentru ca cele două fetițe să nu simtă brusc ruptura dintre părinții lor.

După destrămarea trupei Akcent, Mihai Gruia a continuat să se ocupe de diverse proiecte muzicale, iar acum vine și cu o veste! Alături de Sorin Brotnei, artistul va cânta cu Sandra N., fina lui Adi Sână. Cei trei vor forma o trupă și pregătesc multe surprize.