Mihai Herlea, un tânăr hairstilyst, a fost găsit spânzurat. Avea 37 de ani

Mihai Ionel Herlea, unul din cei mai cunoscuți hairstiliști din Sibiu a fost găsit spânzurat marți la amiază de fratele său. Tânărul rămăsese fără prieteni în ultima vreme și se simțea singur.

21 dec. 2016, 05:27

Unul din cei mai buni hair-stylişti din Sibiu a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa. Mihai Herlea s-a spânzurat, iar familia şi prietenii săi nu-şi pot reveni din şoc, scrie Ora de Sibiu.

Mihai Ionel Herlea, unul din cei mai cunoscuți hairstiliști din Sibiu a fost găsit spânzurat marți la amiază de fratele său. Tânărul rămăsese fără prieteni în ultima vreme și se simțea singur.

Mihai și-a pus capăt zilelor la doar 37 de ani. Tânărul a fost găsit spânzurat acasă de către fratele acestuia, marți în jurul orei 12.40, acesta fiind cel care a și anunțat de altfel autoritățile.

Mihai Herlea ar fi căzut într-o depresie pe care a reușit să o ascundă foarte bine de prieteni în ultimii ani. Se pare însă că acesta ar mai fi avut și alte tentative de sinucidere, fiind internat voluntar la Spitalul de Psihiatrie pentru tratament împotriva unei depresii profunde de care suferea, chiar în primele luni ale acestui an.

„Nu pot sa cred și sunt șocat sa aflu ca Mihai-Ionel Herlea (Belle Michelle) nu mai este printre noi! Efectiv nu pot sa cred…… As vrea doar sa amintesc ca Mihai a fost primul și cel mai bun hair-stilist din Sibiu, ca a pregătit generații de noi hair-stiliști, ca a fost un om integru și ca merita sa ne amintim toți tot ce este mai frumos despre el! Dumnezeu sa-l odihneasca!”

Este doar unul dintre mesajele de pe pagina de Facebook a lui Mihai Herlea, care la 37 de ani și-a pus capăt zilelor. Mihai Herlea a fost găsit spânzurat în casă.”Sunt socat si imi pare rau Mihai-Ionel bunul meu prieten sper ca ti ai gasit linistea , nu te vom uita niciodata, CEL MAI BUN HAIRSTYLIST DIN SIBIU” este un alt mesaj de pe pagina de Facebook a hair stilistului. Din primele informații, Mihai Herla ar fi suferit o depresie pe care a reușit să o ascundă foarte bine de prieteni. Mihai Herlea a fost găsit spânzurat de către fratele său. Acesta ar mai fi avut și alte tentative de sinucidere, fiind internat voluntar la Spitalul de Psihiatrie pentru tratament împotriva unei depresii profunde de care suferea. Dumnezeu să-l ierte!

”Doamne ai reusit sa ti satisfaci curiozitatea imensa ce o aveai m ai inebunit intrebandu-ma cu ce e dincolo?? , sigur e foarte bine , pentru ca nimeni nu s a mai intors asa spuneai  Doamne iarta-l , si primeste-l unde e bine” scrie pe profilul tanarului sibian Mihai Herlea, una dintre apropiatele sale”.