Mihai Leu, primele cuvinte după a doua operaţie de cancer. Cum se simte fostul campion

Mihai Leu, primul român campion mondial la box profesionist, a trecut prin momente foarte dificile săptămânile trecute, el fiind supus celei de-a doua operaţii de cancer de colon, despre care a mărturisit că a fost mai dificilă decât s-ar fi aşteptat.

24 feb. 2015, 06:44
Mihai Leu, primele cuvinte după a doua operaţie de cancer. Cum se simte fostul campion

Mihai Leu a trecut cu bine peste cea de-a două operaţie de cancer la colon, dar a recunoscut că intervenţia a fost mai dificilă decât s-a aşteptat. Totuși, el se arată optimist în ceea ce priveşte recuperarea şi speră să se vindece la timp pentru a participa la Campionatul Naţional de Raliuri.

Citeşte şi Mihai Leu, OPERAT a doua oară de CANCER chiar de ZIUA LUI. Ce spun MEDICII

Am fost operat vineri şi duminică îmi făcusem planuri să ieşim la cină. Mă simt bine. În fiecare zi mai bine. A fost puţin mai dificil la a două operaţie decât m-am aşteptat eu, dar sunt bine. Dar, chiar dacă m-aş fi simţit rău, nu aş fi spus. Ieri am mâncat jumătate de prăjitură. Muncim pentru Campionatul Naţional de Raliuri. Este important să nu dai niciodată înapoi„, a declarat fostul campion mondial de box.

Mihai Leu are 47 de ani, iar în 1997, la 30 de ani, a devenit campion mondial la box, categoria semimijlocie, versiunea WBO. După ce a renunțat la box a început să concureze ca pilot de raliu, în anul 2003 devenind campion naţional. El intenţionează să concureze şi în sezonul 2015 al Campionatului Naţional de Raliuri, care va debuta la Braşov, pe 27-28 martie.