Mihai Mărgineanu, momente de panică la manşa propriului avion. Artistul nu a mai putut ateriza

Mihai Mărgineanu a trecut prin momente de panică luni, dupa ce a iesit sa se plimbe cu propriul avion, Cessna. Artisul nu a mai putut ateriza din cauza unui alt avion care a aterizat cu dificultate şi a blocat pista din Băneasa. În cele din urmă, Mărgineanu a aterizat în siguranţă pe aeroportul din Otopeni.

06 dec. 2016, 19:04
Mihai Mărgineanu, momente de panică la manşa propriului avion. Artistul nu a mai putut ateriza

Totul a decurs bine pana in momentul aterizarii. Cantaretul trebuia sa aterizeze pe aeroportul Băneasa, insa, nu a mai putut cobori la sol, asta pentru ca un alt pilot al unei aeronave usoare nu a reusit sa activeze trenul de aterizare si a aterizat fortat pe burta avionul, blocand astfel pista.

Margineanu a fost indrumat initial sa aterizeze pe Clinceni, insa, nu avea combustibil pentru 50 de minute, iar in final a aterizat pe aeroportul Otopeni, in fata unui avion Tarom. Artistul s-a invartit in aer timp de 20 de minute pana sa primeasca confirmarea de a ajunge la sol. Din fericire, nu a fost nimeni ranit in avionul care a aterizat pe fortat, insa, centrul aviatiei civile a deschis acum o ancheta.

Citeşte şi Un avion de poliţie s-a prăbuşit în mare. Aparatul avea la bord 15 persoane