Mihai Mărgineanu părăseşte România. Familia artistului s-a mutat deja în Spania

Mihai Mărgineanu s-a mutat în Spania. Artistul şi-a cumpărat o casă într-o localitate din sudul ţării, iar familia lui deja locuieşte acolo.

03 mai 2018, 08:02
Mihai Mărgineanu părăseşte România. Familia artistului s-a mutat deja în Spania

Când nu joacă în serialul de comedie „Las Fierbinţi” sau când nu are spectacole, Mihai Mărgineanu se retrage în sudul Spaniei, acolo unde şi-a cumpărat o casă.

Solistul care și-a obținut anul trecut brevetul de pilot de linie și-a instalat deja soția și cei doi copii ai lor. Solistul a ales Spania este că, în ultimii 10 ani, a fost principala țară unde și-a petrecut vacanțele împreună cu familia și prietenii săi, scrie libertatea.ro.

Deocamdată serialul în care este distribuit –”Las Fierbinți” și a cărui coloană sonoră o semnează, înregistrază recorduri de popularitate și nici cu propria sa trupă muzicală nu-I merge rău așa că de vara până în toamnă stă mai mult în România.

Mihai Mărgineanu nu este singurul artist român care alege să- se mute în afara granițelor țării. Compozitorul Bobby Stoica, cel care a compus majoritatea succelor Voltaj are o casă pe o plajă din Thailanda, Ionuț Dolănescu petrece jumătate din an la proprietatea sa din Orlando, Florida, Gheorghe Gheorghiu își petrece iernile în noua sa casă din Las Vegas.