Mihai Mitoşeru în doliu. Tatăl său a murit ţinându-l de mână

Mihai Mitoşeru trece prin momente grele, după dispariţia tatălui său. Dacă actorul a fost rezervat şi a postat pe Facebook doar tristul anunţ: „Astăzi tata a plecat în Ceruri. Te iubesc şi Dumnezeu să te odihnească”, mama lui, Camelia, a povestit cum s-au petrecut de fapt lucrurile.

28 mai 2016, 19:03
Mihai Mitoşeru în doliu. Tatăl său a murit ţinându-l de mână

Mihai Mitoşeru trece prin momente cumplite. Tatăl lui s-a stins din viaţă, anunţul fiind făcut chiar de Mihai, pe contul de Facebook.

„Astăzi tata a plecat în Ceruri. Te iubesc şi Dumnezeu să te odihnească.”, a scris Mihai pe contul personal de socializare.

”L-am dus la urgențe, aseară, am stat cu el până la 3.00 dimineața. Și eu, și Noemi, care, la ora 5.00 avea zbor. Sunt disperat pentru că nu pot fi lângă el, a trebuit să plec la Timișoara, apoi la Arad, am niște spectacole de prezentat”, ne-a spus, cu o voce gâtuită de durere, Mihai Mitoșeru. Iar cauza durerii sale este boala cumplită de care suferă tatăl său. ”Are un cancer la vezică, dar s-a extins, a ajuns la plămâni. Iar toate medicamentele pe care le ia, citostatice, morfină, mai știu eu ce, l-au făcut să se simtă din ce în ce mai rău, ba chiar să nu mă mai recunoască și să vorbească foarte greu, chiar să vorbească aiurea, să nu își dea seama ce se petrece cu el. Am sunat la salvare, mi-au spus că e de urgență, așa că l-am dus la spital. E foarte grav, iar eu nu pot să fiu lângă el și asta mă consumă”, a declarat Mihai Mitoșeru, la începutul lunii, când tatăl lui a ajuns de urgenţă la spital.

„Mihai era cu el când s-a stins, dar a fost o suferinţă cumplită, de un an de zile. În ultima perioadă era într-o situaţie deplorabilă, a suferit mult, iar acum Dumnezeu şi-a făcut treaba şi l-a luat la el. Trupul lui va fi depus la capela cimitirului Bellu. Va fi înmormântat luni. A trecut toate fazele, medicii n-au mai avut ce să-i facă. Ultimul an a fost un an greu pentru el, ba la spital, ba acasă, dar acum, în ultima perioadă, a fost cumplit. Noi suntem divorţaţi de 30 de ani şi am fost în relaţii foarte bune”, a spus Camelia Mitoşeru la Antena Stars.