Mihai Mitoşeru s-a RĂZGÂNDIT? Află motivul pentru care a AMÂNAT nunta

După ce, recent, toată lumea se bucura la aflarea veştii că Mihai Mitoşeru se va căsători anul acesta cu iubita sa Noemi, acum prezentatorul a anunţat că din păcate sunt nevoiţi să anuleze nunta, din motive foarte bine întemeiate.

RomaniaTV.net
09 apr. 2015, 09:14
Mihai Mitoşeru s-a RĂZGÂNDIT? Află motivul pentru care a AMÂNAT nunta

Mihai Mitoşeru a decis să îşi unească destinele cu iubita sa Noemi, cu care are o relaţie de mai bine de nouă ani. Cu toate că viitorii miri au demarat pregătirile pentru petrecerea anului 2015 şi îşi găsiseră şi naşi, respectiv pe Romică şi Nicoleta Ţociu, aceşti au revenit în atenţia presei cu anunţ de zile mari.

Din lipsa timpului necesar pentru pregătiri, dar şi dorinţele celor doi miri, cununia religioasă a fost amânată pentru toamna lui 2015. Cei doi însă, se vor căsători civil în vara aceasta.

Mihai Mitoşeru, aproape să-şi bage mama în spital. A anunţat-o că va avea un copil cu o videochat-istă

Mihai Mitoşeru şi Noemi au dezvăluit adevăratele motive ale acestei decizii surprinzătoare, care a uimit întreaga suflare mondenă: „Teoretic, cununia civilă o vom face în iulie, dar petrecerea de nuntă și căsătoria în Biserică trebuie să o amânăm, cel mai probabil, pentru această toamnă. Vrem să facem o nuntă așa cum trebuie, o petrecere frumoasă, cu sarmale și, momentan, nici nu am apucat să stabilim restaurantul. Așa că, trebuie să amânăm pentru toamna aceasta. În plus, Noemi s-a angajat ca însoțitoare de zbor la o compania românească și nu își mai poate lua liberele așa cum vrea”, a spus Mihai Mitoşeru pentru SpyNews.ro.

„Trebuie să punem la punct toate detaliile, trebuie să fie totul perfect, așa că decizia pe care am luat-o este ceva normal. Încă nu m-am decis nici asupra rochiei. Am probat doar c âteva rochii, dar așa, mai mult în joacă, atunci când am fost cu o prietenă de-a mea să își aleagă ținuta pentru nuntă. Nici nu m-au lăsat să îmi fac poze în rochiile probate, mi-au spus că aduce ghinion, dar eu nu cred. Oricum, în momentul în care va fi ceva stabilit, vom da de știre”, a adăugat şi Noemi.

Citeşte şi  ESTE OFICIAL. Mihai Mitoşeru se ÎNSOARĂ pe 12 iulie