Mihai Neşu a împlinit 34 de ani. Ce a apărut pe pagina sa la aproape 6 ani de la accidentul care i-a schimbat viaţa

Mihai Neşu a împlinit 34 de ani pe 19 februarie. La vârsta la care alţi fotbalişti încep să se gândească să pună ghetele în cui, "Bichonul" are deja 6 ani de când a spus "adio" sportului rege, după un accident care l-a ţintuit într-un scaun cu rotile, paralizat de la gât în jos, dar care l-a şi ajutat să-şi găsească o nouă menire în viaţă.

RomaniaTV.net
19 feb. 2017, 17:09
Mihai Neşu a împlinit 34 de ani. Ce a apărut pe pagina sa la aproape 6 ani de la accidentul care i-a schimbat viaţa

De ziua lui Mihai Neşu, pe pagina de Facebook a fundaţiei pe care a înfiinţat-o pentru a-i ajuta pe copiii cu dizabilităţi a apărut un mesaj emoţionant:

La multi ani Mihai Nesu!
Tu lupti zi de zi, odata cu tine sute de copii cu dizabilitati, ingerasi-cum le spui tu, lupta spre insanatosire. Esti iubit. Zeci de mii de oameni au dovedit asta si in ultimele zile. Mergi mai departe! Cu Dumnezeu inainte.
Echipa, beneficiarii si prietenii Fundatiei Mihai Nesu sunt onorati sa te cunoasca si sa fie in preajma ta. Esti bucurie 🙂
A transforma un accident intr-o victorie tine de un suflet invingator.
Iti multumim ca in ultimii ani zi de zi ti-ai dedicat timpul si creativitatea copiilor cu dizabilitati. Cu tine ne simtim in siguranta.
Tot ce-ti este de folos sa se-mplineasca! Multumim!

Mihai Neşu nu şi-a dorit de ziua lui nici cadouri, nici măcar să se facă el bine, ci să poată să-i ajute în continuare pe micuţii care au ca singură speranţă de recuperare, măcar parţială, centrul „Sfântul Nectarie”, înfiinţat de Fundaţia Mihai Neşu. Organizaţia a demarat o campanie de strângere de fonduri, iar Mihai i-a rugat pe toţi cei care ar vrea să-i ofere ceva de ziua lui să trimită, în schimb, un SMS la numărul pentru donaţii 8838 şi să trimită, astfel, 2 euro în conturile fundaţiei.

Până acum, mobilizarea este exemplară: s-au trimis deja aproape 35.000 de SMS-uri. Adică s-au strâns aproape 70.000 de euro. „E o mare dovada de dragoste si de implicare atat fata de Mihai Nesu, fata de copiii cu dizabilitati cat si fata de Romania. Este minunat ca retelele de telefonie mobila sunt toate partenere in aceasta campanie si ca mass-media este deschisa sa sprijine si sa promoveze initiativa benevol. Cu adevarat impreuna oamenii pot fi schimbarea pe care o doresc in lume. Doamne ajuta sa strangem cat mai multe sms-uri!„, este mesajul postat pe pagina de Facebook a fundaţiei.