Mihai Neşu, mesaj emoţionant pe Facebook înainte de Crăciun

Mihai Neşu (33 ani) a avut parte de multe necazuri în ultima perioadă. Dpă ce s-a accidentat şi a rămas paralizat, soţia l-a părăsit, iar ambii părinţi au murit. Şi-a găsit liniştea într-o fundaţie care îi poartă numele. 

20 dec. 2016, 08:32

„Dragi prieteni, impartasim cu voi momentan doar cateva poze din inima noastra. Tocmai am terminat Serbarea de Craciun si noi cei care lucram zi de zi cu copiii am fost mai coplesiti ca ei de emotii si de atata dragoste vazandu-i pe aproape toti impreuna.
Urmeaza in zilele viitoare multe alte poze din lumea ingerasilor Mihai Nesu Foundation.
Momentan cateva poze de ansamblu cu copiii, cu cei mai puternici parinti, cu voluntarii, cu angajatii. Suntem bucurosi sa fim impreuna si speram ca pe viitor sa cantam tot mai tare in serbare!
Multumim din suflet celor care au gazduit serbarea si dnei Emilia care este alaturi de noi, Cristinei Paun- Craciunita tuturor copiilor din acest an- un suflet imens, Ioanei de la Strop de viu, lui Mos Craciun si voua tuturor care sunteti alaturi de noi online si ne urmariti. Slava lui Dumnezeu pentru toate!”, a scris Mihai Neşu pe Facebook.

Mihai Neșu a oferit recent un interviu la Trinitas, unde a explicat cum vede acum viața, după accidentarea suferită în 2011.

„Mi-am dorit toată viața să fiu fotbalist. A fost dorința mea cea mai mare. Și a doua cea mai mare, să am fooooaarte mulți bani. Ce să fac cu ei? Nu știu! Nu mi-am dat seama nici acum.

Mihai Neşu, DEVASTAT. Mesaj cutremurător al BICHONULUI

Nu știu de ce mi s-a întâmplat asta (n.r accidentarea) . Pe mine m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par.

Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toți. Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că ești în scaun.

Toți avem șanse egale: bolnav, sărac, bogat, sănătos. Cred că Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat în seamă, eu m-am chitit pe fotbal. Celelalte le-am aruncat la gunoi.

Mihai Neşu, MARELE SECRET. Dezvăluire de ULTIMĂ ORĂ a fostului FOTBALIST

Aveam talent și la desen, la pictură, dar mai ales la modelaj. Eram singurul care aveam răbdare. Dar, din păcate, nu le-am dat importanță. Eram animalul din om pe teren și când plecam acasă eram mielușel liniștit.

Voiam să demonstrez tuturor că deși eram mic și firav, mă pot lupta cu oricine de la egal la egal. Aveam o voință extremă. Lumea a iubit-o, nu știu cât de folositoare mi-a fost asta, dar lumea m-a iubit așa.

Fotbalul e un sport văzut mai puțin ortodox, dar mi-a oferit prietenii care îmi erau cei mai credincioși. Și așa m-am dus și eu pe drumul ăsta, al credinței”, a zis Mihai Neșu pentru Trinitas.