MIHAI NEŞU pleacă din România. DE CE a luat această decizie RADICALĂ

Mihai Neşu este pe cale să ia o decizie la care nimeni s-ar fi gândit. Fostul internaţional român vrea să plece din România.

24 sept. 2016, 14:21
MIHAI NEŞU pleacă din România. DE CE a luat această decizie RADICALĂ

Mihai Neşu este decis să meargă în Statele Unite ale Americii. Neşu nu se va muta definitiv peste Ocean, ci se va duce pe tărâm american la recuperare. Mihai Neşu va sta în America cel mult două luni, conform unui apropiat ai fostului fotbalist.

Mihai Neşu, MARELE SECRET. Dezvăluire de ULTIMĂ ORĂ a fostului FOTBALIST

„În România nu poate beneficia de tratamentul de care are nevoie. Încă nu a stabilit data la care va merge acolo, însă pare hotărât să facă acest pas”, a declarat o sursă pentru SpyNews.

Cum arată ACUM fosta soţie a lui Mihai Neşu. Primele imagini de după divorţ FOTO

Mihai Neşu înclină spre această decizie deoarece „se simte mai bine, atât fizic, cât şi psihic. El este un luptător”.

În 2012, Mihai Neşu a fost în SUA şi a efectuat un program de recuperare. În cadrul acestuia, fostul internaţional a fost supus unor exerciţii la un aparat de fitness şi a reuşit să stea din nou în picioare şi să îşi mişte corpul.

DECIZIE – SURPRIZĂ a fotbalistului care L-A NENOROCIT pe Mihai Neşu

Mihai Neşu s-a împrietenit peste Ocean cu doctorul român Ion Alexie. Originar din Craiova, medicul a anunţat că recuperarea ex-internaţionalului nostru este posibilă. Alexie a fost medicul personal al lui lui Michael Jackson.