O nouă DRAMĂ pentru MIHAI NEŞU. Dezvăluire ŞOC a lui George Ogăraru

Mihai Neşu a ocupat funcţia de analist video la "U" Cluj în mandatul lui George Ogăraru, dar a renunţat după demiterea celui mai bun prieten al său.

01 apr. 2015, 12:07
O nouă DRAMĂ pentru MIHAI NEŞU. Dezvăluire ŞOC a lui George Ogăraru
George Ogăraru l-a atacat dur pe Vlad Munteanu, preşedintele lui „U” Cluj, care a declarat că regretă că nu l-a demis mai repede pe antrenor, dezvăluind şi drama lui Mihai Neşu.

„Vreau să fac şi nişte precizari în legătură cu Mihăiţă Neşu ca să punem punct tuturor speculatiilor. Aş dori ca Mihăiţă Neşu să fie lăsat în pace pentru că el are nevoie doar de linişte şi tratament. Nu ştiu despre ce ofertă vorbeste Vlad Munteanu la adresa lui Mihăiţă Neşu, atât timp cât Mihai nu a primit niciun ban de la U Cluj. Mihai a fost acolo doar de imagine şi-l rog pe Vlad Munteanu să nu mai vorbească despre Neşu”, a declarat Ogăraru pentru Fanatik.

„Nu înţeleg de ce a ales să facă un atac asupra mea chiar înaintea unui meci foarte important pentru Universitatea Cluj. Cu toate că aş putea spune că tipul acesta de declaraţii sunt declaraţiile unui om mic, însă nu o voi face pentru că eu îi respect pe jucărorii de la U Cluj pentru că stiu cît demult îşi doresc să ajungă în finala. Totodată vreau să-i amintesc lui Vlad Munteanu că el se află în acesta seara în postura de a se califaca în finala, datorită mie şi staff-ului condus de mine!”, a mai declarat George Ogăraru.