Mihai Pintilii, dezvăluiri din vestiarul Stelei: Mister a fost foarte nervos la pauză

Mihai Pintilii a declarat, joi, că a fost schimbat în partida cu Villarreal deoarece nu poate evolua încă un meci întreg după accidentarea suferită, precizând că fotbaliştii stelişti au fost îndemnaţi să atace în repriza a doua de antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

08 dec. 2016, 19:20
Mihai Pintilii, dezvăluiri din vestiarul Stelei: Mister a fost foarte nervos la pauză

Căptianul Stelei, Mihai Pintilii, a dezvăluit cum a reacționat Laurențiu Reghecampf la pauza meciului Villarreal-Steaua (2-1) și cum a reușit să-i motiveze pentru partea a doua a meciului.

Citeşte şi Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf, după eliminarea Stelei din Liga Europa

Sunt dezamăgit, nu mă așteptam să luăm gol în primele 15 minute. Acest lucru ne-a dat peste cap, până la pauză când ne-a zis Mister că nu mai avem nimic de pierdut și să intrăm să întoarcem rezultatul. Era și nervos și ne-a zis că nu contează dacă pierdem cu 2,3-0, important e măcar încercăm.

Citeşte şi Gigi Becali e foc şi pară după Villarreal-Steaua 2-1: Nu înţeleg, iei cei mai buni jucători şi nu confirmă la Steaua

N-am cerut eu schimbarea. Am căzut fizic, eu nu pot să duc încă un meci întreg. M-am bucurat pentru golul lui Achim, a fost inspirația lui Mister și-l felicit. Nu aici s-a pierdut calificarea, ci acasă cu Zurich„, a declarat Mihai Pintilii.